Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівелектротранс

П'ятниця, 15 листопада 2019, 14:32

У Львові витратять майже 4 мільйони на охоронців для контролю за оплатою проїзду в електротранспорті

Львівелектротранс

Львівське комунальне підприємство "Львівелектротранс" провело тендер у системі ProZorro на послуги із забезпечення охорони майна на стаціонарних об'єктах та охорони майна рухомого складу, який знаходиться на маршрутах, здійснення контролю за оплатою проїзду пасажира та перевезення багажу в міському електротранспорті, які переможець тендеру має здійснити до 29 лютого 2020 року. Аукціон стартував 29 жовтня, участь у ньому взяли ПП "Танет", ПП "Приватне юридичне охоронне підприємство "Щит Галичини" та ТОВ "Бартка 1", які запропонували за свою роботу 3 598 431,20 грн, 3 599 888,64 грн й 3 550 000 грн відповідно. Переможцем торгів обрали ПП "Приватне юридичне охоронне підприємство "Щит Галичини", а очікувана вартість послуг становила 3 600 000 грн. Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має охороняти трамвайні депо, відділення підприємства, базу відпочинку ЛЕТ у смт. Наварія, трамваї і тролейбуси від розкрадань, пошкоджень й забезпечити пропускний режим на об’єктах.   Крім цього, охоронна фірма, яка виграє тендер має забезпечити контроль за оплатою проїзду пасажира та перевезення багажу в електротранспорті міста. Вимогами до переможця тендеру є наявність у нього групи швидкого реагування, яка може прибути до місця події протягом 10 хвилин та не менше 10 службових собак. За даними порталу YouControl, ПП "Приватне юридичне охоронне підприємство "Щит Галичини" зареєстроване з 2009 року у Львові, займається діяльністю приватних охоронних служб. Кінцевими власниками фірми є львів'яни Володимир Коваленко та Олег Момотко (йому належать ще охоронна фірма ТзВ "Креатив Галичина" та Громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону "Патріоти"), а керівником – Віктор Фещук. Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 200 грн. {youtube}TiWOGuPR7MY{/youtube} Нагадаємо, на початку цього року ЛКП "Львівелектротранс" скасував тендер з охорони електротранспорту та зарплати контролерам через брак учасників.

Львівське комунальне підприємство "Львівелектротранс" провело тендер у системі ProZorro на послуги із забезпечення охорони майна на стаціонарних об'єктах та охорони майна рухомого складу, який знаходиться на маршрутах, здійснення контролю за оплатою проїзду пасажира та перевезення багажу в міському електротранспорті, які переможець тендеру має здійснити до 29 лютого 2020 року.

Аукціон стартував 29 жовтня, участь у ньому взяли ПП "Танет", ПП "Приватне юридичне охоронне підприємство "Щит Галичини" та ТОВ "Бартка 1", які запропонували за свою роботу 3 598 431,20 грн, 3 599 888,64 грн й 3 550 000 грн відповідно. Переможцем торгів обрали ПП "Приватне юридичне охоронне підприємство "Щит Галичини", а очікувана вартість послуг становила 3 600 000 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має охороняти трамвайні депо, відділення підприємства, базу відпочинку ЛЕТ у смт. Наварія, трамваї і тролейбуси від розкрадань, пошкоджень й забезпечити пропускний режим на об’єктах.

 

Крім цього, охоронна фірма, яка виграє тендер має забезпечити контроль за оплатою проїзду пасажира та перевезення багажу в електротранспорті міста. Вимогами до переможця тендеру є наявність у нього групи швидкого реагування, яка може прибути до місця події протягом 10 хвилин та не менше 10 службових собак.

За даними порталу YouControl, ПП "Приватне юридичне охоронне підприємство "Щит Галичини" зареєстроване з 2009 року у Львові, займається діяльністю приватних охоронних служб. Кінцевими власниками фірми є львів'яни Володимир Коваленко та Олег Момотко (йому належать ще охоронна фірма ТзВ "Креатив Галичина" та Громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону "Патріоти"), а керівником – Віктор Фещук. Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 200 грн.

Нагадаємо, на початку цього року ЛКП "Львівелектротранс" скасував тендер з охорони електротранспорту та зарплати контролерам через брак учасників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.