Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Старосамбірська РДА

starosambir.net.ua

Вівторок, 12 листопада 2019, 16:34

Старосамбірська РДА втратила більше 15 мільйонів через неефективність чиновників

Старосамбірська РДА

Аудитори виявили у відділі освіти Старосамбірської РДА втрати з бюджету на 15,3 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Державної аудиторської служби України.

Держаудитслужба провела державний фінансовий аудит у відділі освіти Старосамбірської районної державної адміністрації та виявила, що з 1 січня 2016 року до 30 червня 2019 року через непроведення економічною службою аналізу витрат на утримання малокомплектних загальноосвітніх навчальних закладів було неефективно використано 10,6 млн грн бюджетних коштів.

Також через недостатню роботу щодо організації охорони приміщень керівники загальноосвітніх навчальних закладів неефективно витратили 2,4 млн грн, а утримання понаднормативних посад працівників Старосамбірської дитячо-юнацької спортивної школи призвело до неефективного витрачання 447,5 тис грн.

Крім цього, через утримання в 5 загальноосвітніх закладах посад гардеробників у літній та міжсезонний період неефективно використано бюджетних коштів на 283,1 тис грн.

За наслідками дослідження, аудитори розробили пропозиції Старосамбірській РДА, спрямовані на більш раціональне витрачання бюджетних коштів.

Нагадаємо, у листопаді аудитори виявили у Бориславі втрати з бюджету на 68,7 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.