Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кільцева дорога Львова

google.maps

Вівторок, 12 листопада 2019, 11:08

На кільцевій дорозі Львова від Зубри до Давидова планують облаштувати нову смугу руху

кільцева дорога Львова

Додаткову смуга планують збудувати наступного року від ресторану Рафаель до розв'язки з селом Пасіки-Зубрицькі та Давидів.

Про це сьогодні, 12 листопада, під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомив начальник служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор.
 
За його словами в наступному році планують розширення кільцевої дороги Львова на ділянці від села Зубра до кільцевої розв'язки на село Давидів, оскільки інтенсивність руху транспорту постійно зростає, а пропускна здатність зазначеної ділянки дороги, відповідно, знижується.

"Я планую також на наступний рік збудувати додаткову смугу руху від Зубри, зокрема ресторану "Рафаель" до розв'язки, яка перетинається з селом Пасіки-Зубрицькі та Давидів, це допоможе розвантажити цю дорогу. Мої плани є такі, що цю дорогу треба на 70% розширити. Ми зможемо це зробити поточними ремонтами, такими потсуповими ділянками, але парелельно треба займатися проектом щодо самої реконструкції капремонту, де н6еобхідно буде облаштувати дворівневі розв'язки" – повідомив Руслан Кандибор.

Він додав, що сьогодні на кільцевій дорозі біля Львова, зокрема на цій ділянці біля села Зубра та розв'язці на вулиці Стрийській, проїжає 27 тисяч автомобілів за добу.

"За останні 10 років кількість автомобілів на цій дорозі збільшилася на 40%. Звичайно нам потрібний північний обхід, але якщо ми преведемо в належний стан ці дороги, які в нас є, це дозволить нам скинути трафік хоча б до 20 тисяч" – зазначив Руслан Кандибор.

Нагадаємо, в червні служба автомобільних доріг замовила за 27 млн грн будівництво додаткової смуги руху на трасі Київ – Чоп поблизу Львова у ТзОВ "Онур" від села Зубра до вулиці Стрийської.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.