Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

траса Київ-Чоп

highways.lviv.ua

Середа, 12 червня 2019, 14:37

Онур облаштує нову смугу руху біля Львова

траса Київ-Чоп

Служба автомобільних доріг замовила за 27 млн грн будівництво додаткової смуги руху на трасі Київ – Чоп поблизу Львова у ТзОВ "Онур".

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела тендер у системі ProZorro на влаштування додаткових смуг на автомобільній дорозі загального користування державного значення Київ – Чоп, що переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 7 червня, участь у ньому взяли дві компанії: ТзОВ "Онур" та ТОВ "Автомагістраль-Південь", які запропонували здійснити усі роботи за 27 203 784 грн та 27 600 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Онур". Додамо, очікувана вартість послуг становила 27 800 474 грн.

Зазначимо, ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" є турецькою компанією, яка здійснює також будівництво і ремонт автошляхів і трамвайних колій в Україні.

Як вказано у закупівлі, нову смугу руху мають облаштувати на ділянці від села Зубра Пустомитівського району, що біля Львова, орієнтовно до стадіону "Арена Львів" (від км 546+400 до км 553+017 траси Київ – Чоп). Протяжність нової смуги руху складатиме 1,7 км. Переможець тендеру також має провети дорожню розмітку, встановити дорожні знаки та огородження. 

Нагадаємо, у області створили нове комунальне підприємство, яке займатиметься дорогами області, а також Львівська ОДА замовила за 40 млн грн експлуатаційне утримання доріг у області.

Додамо, на початку січня на посадовців ДП "Львівський облавтодор" подали до суду через порушення правил забезпечення дорожнього руху через смертельне ДТП на трасі Львів-Шегині у Городоцькому районі, де зіткнулися автоцистерна і два мікроавтобуси – від отриманих травм 2 осіб загинули, а ще 5 людей госпіталізвали у лікарню.

Цьогоріч Львів і Умань планують з'єднати сучасною європейською дорогою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.