Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрзалізниця

Вівторок, 12 листопада 2019, 15:27

На Львівщині мешканці хочуть перекрити залізничну колію

Укрзалізниця

Мешканці Ходорова готові заблокувати рух поїздів, через проблеми з графіком курсування поїздів Львів-Ходорів.  

Про це повідомила Христина Єгорова на сторінці ГО "Варта1" у Facebook.

За її словами жителі навколишніх сіл не можуть добратися на роботу вже котрий місяць, через поїзд Ходорів – Львів. Цей поїзд згідно з графіком повинен відправлятися з зупинки Ходорів о 04:20 і другий 05:25, але чомусь їде тільки один.

"Та поїздом його назвати важко:в складі поїзда 4 вагони, з яких два просто міні вагони і в ці вагони повинні поміститися люди з двох поїздів, двері на вихід не відчинаються, самі вагони не опалюються і в зимі можна не тільки застудитися, но і примерзнути до крісел. Але нашій доблесній Укрзалізниці цього замало, і вони вирішили по черзі знімати один із поїздів" – йдеться у повідомленні.

Як зазначила авторка тексту, люди не можуть вчасно добратися на роботу, і наголосила, що мешканці перекриють колію, якщо поїзди не почнуть курсувати вчасно.

"Людям терпець увірвався, вже не можуть терпіти такого ставлення до себе, як до худоби. Тому якщо ситуація не зміниться протягом тижня і всі поїзди не будуть курсувати по своєму графіку, люди готові вийти на колію, і не пропустити жодного поїзда по напрямку Ходорів-Львів, Львів-Ходорів. Я надіюсь що Укрзалізниця нас почула" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.