Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павло Пец

Четвер, 14 листопада 2019, 12:40

Новий муніципал Садового шукає друзєй в Вкантактє

Павло Пец

Павло Пец став новим директором ЛКП Муніципальна варта.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2018 рік як кандидата на посаду.

Павло Пец подав свою кандидатуру на посаду керівника ЛКП "Муніципальна варта". Зокрема, він публікував, вчора, 13 листопада, на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

Цього ж дня його звільнили із посади заступника начальника управління –начальника відділу оперативно-технічних заходів управління безпеки міста Львівської міської ради та призначили керівником ЛКП "Муніципальна варта".

У декларації Пец зазначив, що минулоріч увесь його дохід склав 177 995 грн в управлінні безпеки міста. Також він обходиться без власного авто, нерухомості, цінних речей, рахунків у банках та готівки.

Також варто зауважити, що Павло Пец є активним користувачем російської соціальної мережі Вконтакті (останнє відвідування: 13 листопада 2019 року), яку заборонили на території України в 2017 році.

Нагадаємо, до цього ЛКП "Муніципальна варта" очолював Богдан Мільяр, який став дирекором у серпні цього року. Він опублікував свою декларацію перед звільненням на сайті НАЗК. 13 листопада був останній його робочий день на посаді.

Додамо, станом на сьогодні з середини серпня 2018 року директором ЛКП "Муніципальна варта" замість Романа Хом'яка став Богдан Кухарук, який перед цим очолював "Муніципальну варту" у Івано-Франківську, а також був радником міського голови Івано-Франківська на громадських засадах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.