Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Верещук

Фб Ірини Верещук

Четвер, 14 листопада 2019, 16:30

Критикесу Верещук можуть погнати за ґвалт політики партії

Ірина Верещук

Ірину Верещук можуть звільнити з посади представниці уряду у Верховній Раді.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Сьогодні народна депутатка від Слуги народу Ірина Верещук заявила про те, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук планує замінити її на посаді представника Кабінету міністрів у Верховній Раді.

"Ми домовилися зустрітись сьогодні і обговорити. Ми обговорювали ряд питань і домовилися, що питання перебування або не перебування мене на посаді обговорять пізніше. Про час повідомить прем'єр-міністр" – зазначила Ірина Верещук.

За її словами, Гончарук планує звільнити її з посади представника через критику діяльності уряду та власну позицію щодо законопроектів.

"Ви ж бачите, яка моя позиція. Я часто густо критикую позицію і бачення Кабміну. Наприклад, щодо бюджетного формування. Я завжди говорила, що державний бюджет має бути спрямований на Україну, на українця. А ми бачимо різні пріорітети. На жаль, наші думки різняться. На жаль, мене не чують, коли я говорю про це там, за закритими дверима" – наголосила Ірина Верещук.

Нагадаємо, у вересні уряд призначив Верещук своєю представницею у Верховній Раді України.

Ірина Верещук пройшла до Верховної Ради від партії Слуга народу під номером 29. У 2010-2015 роках вона була мерчинею Рава-Руської, а з вересня 2017 року – доцент кафедри політології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, викладає у Інституті екології економіки і права, а також очолює ГО "Міжнародний центр балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу".

У 2018 році вона витратила 800 тис грн на нову Toyota Сamry, а також придбала ділянки у Рава-Руській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.