Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міст на Княгині Ольги

google.maps

Понеділок, 18 листопада 2019, 11:03

У Львові просять добудувати закинутий міст на Княгині Ольги

міст на Княгині Ольги

Петицію з такою вимогою зареєстрували для того, щоб продовжити недобудований міст від Аквапарку до вулиці Трускавецької.

18 листопада, на порталі е-петицій Анастасія Савицька зареєструвала петицію з вимогою відремонтувати міст для трамвайної колії та автомобільного транспорту по вулиці Княгині Ольги.

За словами автора петиції, трамвайний маршрут №3 замість того, щоб їхати далі, через міст, який і для цього проектувався, розвертається та зупиняюється на "кінцевій" біля Аквапарку.

"Міст в нікуди, через вулицю Наукову, вже є "символом" Львова. Далі дороги немає, далі нічого немає, ніхто ніщо не будує, поле й болото, якщо перейти міст. На вулиці княгині Ольги мав бути центр нового динамічного Львова. Під мостом і на мості імпровізована автомобільна стоянка. Відразу за мостом, два супермаркети. "ВАМ", тепер "Сільпо" і "Арсен". Далі новозбудована церква" – йдеться у тексті петиції.

Автор вважає, що ремонт та введення мосту для трамвайної колії та автомобільного транспорту по вулиці Княгині Ольги до вулиці Трускавецької, вирішить питання і місцевого населення і безпечного перетину вул. Наукової як пішоходів так і автомобілів.

"Ділянка вулиці в районі недобудованого мосту через вул.Наукову є з високою аварійністю як для пішоходів так і автомобілів. Через розміщення Львівського міського центру зайнятості, супермаркету Арсен, а також новобудови, значно зросла кількість людей, що перетинають вул. Наукову в напрямку вул. Трускавецької. Також даний міст відкриває новий шлях Центр –Кн. Ольги – Трускавецька – Стрийська, що розвантажить перехрестя Стрийська-Наукова" – зазначив автор петиції.

Наразі петиції набрали 0 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.