Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Лев

Понеділок, 18 листопада 2019, 13:58

Львівських левів до Дня студента одягнули у мантії

Лев

Студенти 19 вищих навчальних закладів Львова на Площі Ринок спільно виконали студентський гімн.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 18 листопада, до святкування Дня студента у Львові на площі Ринок одягнули міських левів при вході в Ратушу у мантії. Цього року левів одягали новообраний студентський мер Львова Ольга Дякун та її попередник Олександр Николяк.

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що  для міста молодь є рушійною силою, бо вона своєю енергією дає драйв для нашого міста

"Оця будівля, наша Ратуша – це є і ваша будівля, якщо кожен з вас має цікаві ідеї та думки, ви завжди маєете вільний вхід в цю будівлю і можете входити коли хочете і як хочете 24 години на добу. Кабінет мера для всіх класних, молодих, активних людей міста Львова завжди відкритий" – наголосив Андрій Садовий. 

Опісля студенти 19 вищих навчальних закладів Львова на Площі Ринок спільно виконали студентський гімн.

Сьогодні, 18 листопада, до святкування Дня студента на площі Ринок відбулася інавгурація нового студентського мера міста Ольги Дякун, яка автоматично стала радником міського Голови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.