Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Богдан

Вівторок, 19 листопада 2019, 12:30

Андрій Богдан хоче піти у садочок та наїстися хробачків

Андрій Богдан

На зустрічі з журналістами Андрій Богдан поскаржився, що його ніхто не любить.

Про це повідомляє видання theБабель.

У п'ятницю, 15 листопада, голова Офісу президента Андрій Богдан зібрав близько 20 іноземних і українських журналістів на закриту зустріч, на якій скаржився, матюкався, розповідав про свої розбіжності із прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та головою Служби безпеки України Іваном Бакановим.

"Обидва рази Богдан був емоційним, матюкався, і під час останньої зустрічі його навіть попросили добирати слова... Богдан скаржився, що його ніхто не любить... Якщо коротко, він незадоволений роботою Ради і Кабміну та не знає, як переконати Захід, що влада й олігарх Ігор Коломойський – це не одне і те саме" – повідомили журналісти.

Також за словами Богдана, він розчарувався у фракції Слуга народу і вважає, що у багатьох депутатів через стрімке кар'єрне зростання розпочалася "зіркова хвороба".

Також Андрій Богдан вдруге повторив, що у партії Слуга народу є психічно хворі і божевільні нардепи.

Додамо, президент Володимир Зеленський незаконно надав Андрію Богдану державну охорону, а у серпні Зеленський призначив Богдана керівником із присвоєння держнагород.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.