Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія облради

Вівторок, 19 листопада 2019, 13:20

Самопоміч пропонує Мальському звільнити Микичак

сесія облради

Депутати трьох фракцій направили звернення до Маркіяна Мальського з проханням звільнити з посади Ірину Микичак.

Про це сьогодні, 19 листопада, на сесії Львівської обласної ради під час розгляду питання про реорганізацію КЗ ЛОР "Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій" шляхом приєднання його до КНП ЛОР "Львівська обласна дитяча клінічна лікарня "Охматдит" заявила депутатка від Самопомочі Інна Свистун.

Фракції Самопоміч, Громадянська позиція та ВО "Свобода" підписали звернення до голови Льваівської ОДА Маркіяна Мальського, у якому пропонують йому звільнити Ірину Микичак з посади директорки департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

"Медицина сьогодні немає ніякої стратегії розвитку, тому складається враження, що департамент охорони здоров'я Львівської ОДА займається виключно реорганізацією медичних закладів з метою вивільнення приміщень в привабливих районах та потім продажу. Саме тому ми звертаємося до Маркіяна Мальського з проханням висловити недовіру та звільнити з займаної посади Ірину Микичак" – наголосила Інна Свистун.

Сьогодні зранку більше 50 пікетувальників вимагали у обласної влади не реорганізовувати лікарні.

Додамо, на попередній сесії Львівської облради заступник голови Львівської ОДА Іван Собко повідомив, що питання реорганізації "Охматдиту" та дитячого медичного центру, зараз є на розгляді Львівської ОДА. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.