Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

Середа, 20 листопада 2019, 09:45

На Жидачівщині загорілася квартира в 5-поверхому житловому будинку

пожежа

Вогонь намагався самостійно погасити мешканець будинку, який внаслідок пожежі отримав опік чола І ступеня. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 19 листопада о 19:44 рятувальникам повідомили про пожежу в сел. Журавно Жидачівського району. Пожежа виникла в квартирі на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

Як виявилось на місці виклику, в момент виникнення пожежі, в квартирі перебувала 45-річна власниця. Мешканці будинку побачили пожежу та негайно кинулись жінці на допомогу. До прибуття вогнеборців до місця виклику жінку вивели на свіже повітря.

Пожежу намагався самостійно ліквідувати сусід власниці - 50-річний чоловік, який внаслідок пожежі отримав опік чола І ступеня. Потерпілий від госпіталізації відмовився.

Повністю погасили пожежу о 20:15. Внаслідок пожежі вогнем знищено кухонну стінку на площі 2 кв.м., пошкоджено кухонну стінку на площі 3 кв.м., пластикове вікно на площі 1,5 кв.м., пластикову вагонку на площі 2,5 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 5 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини та причини виникнення пожежі встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.