Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

парк "Знесіння"

П'ятниця, 22 листопада 2019, 13:15

У Львові напрацюють схеми створення Центру для реабілітації тварин у парку Знесіння

парк "Знесіння"

У місті створили робочу групу для створення Центру для реабілітації тварин, які постраждали від жорстокого поводження.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №597 від 18 листопада 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для створення на території регіонального ландшафтного парку "Знесіння" Центру для реабілітації тварин, які постраждали від жорстокого поводження з ними.

"З метою захисту від страждань і загибелі тварин внаслідок жорстокого поводження з ними утворити робочу групу щодо створення на території регіонального ландшафтного парку "Знесіння" Центру для реабілітації тварин, які постраждали від жорстокого поводження з ними", – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив начальницю відділу урбаністики ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олександру Сладкову. У склад робочої групи також входитимуть: депутат міської ради Ірина Оршак, начальниця відділу екології та природних ресурсів міськради Наталія Михайлюк, директор регіонального ландшафтного парку "Знесіння" Уляна Тарас.

Робоча група має підготувати дорожню карту щодо створення на території парку Центру для реабілітації тварин та подати її на розгляд Андрія Садовому до 1 грудня цього року.

Нагадаємо, на початку листопада виконком Львівської міськради виділив 230 тис грн на вольєри для утримання тварин у парку Знесіння.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.