Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парк "Знесіння"

П'ятниця, 8 листопада 2019, 12:20

У Львові передбачили 230 тисяч на вольєри для утримання тварин у парку Знесіння

парк "Знесіння"

Міськрада Львова виділила 503 000 грн на вольєри для тварин та благоустрій Піскових озер.

Сьогодні, 8 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до рішення про погодження переліку природоохоронних заходів, які
фінансуватимуться за рахунок коштів загального фонду міського бюджету
Львова у 2019 році та проекту річного плану пріоритетного фінансування
природоохоронних заходів з міського фонду охорони навколишнього
природного середовища у 2019 році. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, міськрада Львова передбачила 238 000 грн на облаштування у регіональному ландшафтному парку "Знесіння" вольєрів для утримання тварин, які постраждали від діяльності людини. Кошти отримає департамент містобудування Львівської міської ради.

Ще 1 березня цього року міськрада виділила парку "Знесіння" 335 тис грн на створення вольєрів для утримання, закупівлю кормів та надання фахової ветеринарної допомоги для тварин, які постраждали від діяльності людини.

Крім цього, ще 265 000 грн з бюджету міста отримає департамент містобудування міськради на очищення озер у парку "Піскові озера" на вулиці Коновальця (стара назва – Алтайські озера).

Додамо, наприкінці жовтня депутати Львівської міської ради підтримали електронну петицію про очищення Піскових озер в парку на вул. Коновальця. У ній йдеться, що стан озер є загрозливим, оскільки в водойму скидають відходи, які провокують неприємний запах води.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.