Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Любомир Зубач

Фб Любомира Зубача

Четвер, 21 листопада 2019, 11:02

Зубач гострить зуба на львівські МАФи

Любомир Зубач

У Львові створили робочу групу, яка напрацьовуватиме шляхи врегулювання ситуації з тимчасовими спорудами.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №611 від 20 листопада 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для врегулювання ситуації з тимчасовими спорудами у Львові.

"З метою врегулювання ситуації, яка склалася, утворити робочу групу для врегулювання ситуації, яка склалася з тимчасовими спорудами для здійснення підприємницької діяльності, розміщеними на території Львова" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, а його заступником – начальника управління архітектури та урбаністики Антона Коломєйцева.

У склад робочої групи також входитимуть: начальник управління комунальної власності міськради Інна Свистун, в.о. директора департаменту містобудування міськради Сергій Коровайник, директор юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, депутат міської ради Ігор Телішевський.

Робоча група має провести аналіз ситуації, яка склалася з МАФами у Львові та подали до 25 грудня цього року свої висновки і пропозиції міському голові Львова Андрія Садового.

Нагадаємо, 4 квітня на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про заборону здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах. У зв'язку з цим у місті створили робочу групу, яка напрацьовуватиме шляхи врегулювання ситуації із продажем алкоголю у МАФах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.