Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

ГУ ДФС у Львівській області

Четвер, 21 листопада 2019, 14:38

У львівському аеропорту затримали чергову контрабанду брендового одягу

контрабанда

Українка намагалася перевезти чоловічі футболки та світшоти торгових марок Armani та Tommy Hilfinger на суму понад 130 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Вже кілька днів поспіль працівники митного поста "Львів - аеропорт" фіксують порушення митних правил при перевезенні високоліквідних товарів, зокрема одягу відомих брендів. 

Цього разу працівники митниці у громадянки України вилучили чоловічі футболки та світшоти торгових марок ARMANI та TOMMY HILFIGER на суму  понад 130 тис. гривень.

"Загалом, аби уникнути оподаткування, наші громадяни часто обирають  смугу руху зелений коридор, сподіваючись що митники не зауважать порушень. Однак  цього разу теж,  "не так сталося, як гадалося" – йдеться у повідомленні.  

В результаті порушниця заробила протокол про порушення митних правил,
справу скеровано до суду. 

Нагадаємо, вчора у Львівському аеропорті українець намагався перевезти з Туреччини контрабанду білизни Calvin Klein. 26 річний мешканець Ужгорода перевозив понад 500 пар трусів відомої торгової марки.

Ще одна українка вчора перевозила контрабанду брендового одягу на 730 тисяч гривень. Жінка намагалася ввезти з однієї європейської країни жіночі сумки та одяг брендів Valentino. Louis Vuitton та Dior.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.