Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Наукова, 7

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 22 листопада 2019, 12:21

Екс-самопомічівець модернізує львівську швейну фабрику

вул. Наукова, 7

У головному корпусі "ХРТ Текстиль" на вулиці Науковій, 7 проведуть реконструкцію та добудують один поверх.

Сьогодні, 22 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію дочірнім підприємством "ХРТ Текстиль" будівлі з розширенням за рахунок надбудови під інноваційний центр з виробничими, офісними приміщеннями та вбудованим закладом громадського харчування на вул. Науковій, 7.

Зідно з рішенням виконкому реконструкцію проводитимуть у головному корпусі львівської швейної фабрики "ХРТ Текстиль". Будівля розсташована на земельній ділянці площею 0,5290 га, яка перебуває у комунальній власності та призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Згідно з візуалізацією у будинку добудують ще один поверх. Після реконструкції висота корпусу не повинна перевищувати 21,70 метрів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 43,0 %. 

Зазначимо, директором підприємтсва є колишній депутат "Самопомочі" Назар Бичишин, який керує компаніє понад 10 років. У 2016 році Назар Бачишин склав повноваження депутата Львівської міської ради через розширенням фірми "ХРТ Текстиль" та відкриття нових потужностей.

Він зазначив, що підприємство налічує близько 9000 м² виробничої площі, понад 300 працівників та понад 70 мільйонів гривень обороту в рік.

Останні 10 років він працював на керівних посадах данських компаній в Україні, зокрема консалтингова компанія J&L Consulting, ДП "Амбієнте Ферніче Україна" (100% іноземна інвестиція), ДП "ХРТ Текстиль" (100% іноземна інвестиція).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.