Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Богдан

П'ятниця, 22 листопада 2019, 14:32

Зеленькуватий Богдан виявився злісним сумісником-махінатором

Андрій Богдан

Андрій Богдан суміщав держслужбу та адвокатську діяльність за трьох президентів України.

Про це йдеться у розслідуванні "Схем" на Радіо Свобода. 

Голова Офісу президента Андрій Богдан обходив антикорупційне законодавство на державній службі за трьох різних президентів.

Зокрема, як дослідили журналісти "Схем", Богдан працював урядовим уповноваженим з питань антикорупції в уряді Миколи Азарова, але водночас не припиняв своєї адвокатської діяльності.

Крім цього, він був заступником міністра юстиції України за президентства Віктора Ющенка та був керівником приватної адвокатської фірми "Адвокатська фірма "Юридичні радники".

А за часів президента Леоніда Кучми Богдан одночасно працював адвокатом і помічником судді Київського апеляційного господарського суду (з 2001 року до 2004 року).

За словами юриста Богдана Боровика, Андрій Богдан одночасно був заступником міністра юстиції, керівником адвокатського об'єднання і чинним адвокатом, який не зупинив свою діяльність, і цим порушував норми закону про адвокатуру, державну службу і про боротьбу з корупцією. 

Нагадаємо, що нещодавно на зустрічі з журналістами Андрій Богдан поскаржився, що його ніхто не любить.

Президент Володимир Зеленський незаконно надав Андрію Богдану державну охорону, а у серпні Зеленський призначив Богдана керівником із присвоєння держнагород.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.