Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перехрестя Сахарова-Копеника

google.maps

П'ятниця, 22 листопада 2019, 13:30

Львів'яни пропонують облаштувати кільця на двох проблемних перехрестях Львова

перехрестя Сахарова-Копеника

Облаштувати кільцеву розв'язку хочуть на перетині вул. Вітовського–Сахарова–Коперника та біля Стрийсього ринку.

22 листопада, на порталі е-петицій Денис Шумейчук зареєстрував петицію з вимогою побудувати кільце , або налаштувати світлофори біля СБУ на перетині вул. Вітовського–Сахарова–Коперника.

"Негайно потрібно вирішити питання щодо врегулювання руху на перетині вулиць Вітовського, Сахарова, Коперника. Оскільки на цій ділянці постійно водії транспортних засобів відчувають незручності . Пропозиція налаштувати світлофори та/або побудувати кільце" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрали 1 голос із 500 потрібних.

Щек одну петицію із схожою вимогою зареєстрував Ярослав Ханас, який пропонує демонтувати світлофори та побудувати кільце біля Стрийсього ринку.

"Для зменшення заторів біля Стрийського ринку та пришвидшення курсування громадсього транспорту, пропоную реорганізувати дорожній рух на даній ділянці, а саме, демонтувати світлофори та побудувавати кільце" – написав автор петиції.

Наразі петиції набрали також 1 голос із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, у травні цього року львів'яни просили облаштувати кільце на перехресті Виговського-Любінська.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.