Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛНУ ім. І. Франка

П'ятниця, 22 листопада 2019, 14:15

Студенти Франкового вишу хочуть маршрутку на Сихів

ЛНУ ім. І. Франка

У Львові просять створити пряме транспортне сполучення від головного корпусу ЛНУ Франка до Сихова.

22 листопада, на порталі е-петицій Софія Калитовська зареєструвала петицію з вимогою покращити транспортне сполучення громалського транспорту до головного корпусу Львівського національного університету ім. Івана Франка.

За словами автора петиції, у виші навчається майже 20 тисяч студентів, однак до вулиці Університетської, де розташований головний корпус університету та корпус факультету міжнародних відносин і юридичного факультету немає прямого транспортного сполучення з Сихівським районом.

Крім цього у петиції зазначили, що автобуси №15, 24 та №47А, які з’єднують університет з 2 та 3 гуртожитками, що на вул. Медової Печери 39 та 39А занадто перевантажені, а їхня кількість є недостатньої для такої кількості студентів.

"Прохання розглянути пропозицію щодо збільшення кількості маршрутних таксі №15, 24, автобусів №47А на маршруті, а також можливості прокладення транспортного сполучення між вул. Університетською та Сихівським районом (вул. Червоної калини)" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрали 10 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.