Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

П'ятниця, 22 листопада 2019, 13:50

Найчесніший суд у світі візьме Садового за одне місце вже з понеділка

Андрій Садовий

Суд у справі зловживання владою Андрія Садового може відбутися наступного тижня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Вищий антикорупційний суд України може провести засідання у справі міського голови Львова Андрія Садового у понеділок, 25 листопада. 

У суді зазначили, що клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури щодо обрання запобіжного заходу Садовому й застави у 50 млн грн ще не надійшло до ВАКС.

"Можливо, вони ще оформляли. Навіть якщо ми сьогодні отримаємо, суд, ймовірно, відбудеться вже наступного тижня, можливо в понеділок" – наголосили в суді.

Нагадаємо, 21 листопада Андрій Садовий опублікував відеозвернення, у якому зазначив, що йому вручили підозру у справі будівництва індустріального парку у Львові. 

Як пояснили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, через оборудки із землею на території Рясне-Руської, до якої причетні мер Львова та чиновники Львівської міської ради, держава втратила 93,5 млн грн, а у цій справі ще у 2015 році до прокуратури звернулися понад 60 осіб із заявами про незаконне відчуження їх землі.

САП вимагатиме у суді встановлення застави у 50 млн грн, на що Садовий повідомив, що звертатиметься до людей, щоб зібрати ці кошти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.