Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Vodafone

Понеділок, 25 листопада 2019, 10:53

Vodafone Україна продадуть за понад 700 мільйонів доларів

Vodafone

МТС офіційно оголосила про продаж Vodafone Україна за 734 млн доларів азербайджанському мобільному оператору Bakcell.

Про це повідомляє Економічна правда.

Російська телеком-компанія МТС сьогодні офіційно оголосила про продаж 100% частки у Vodafone Україна компанії Bakcell.

"У рамках угоди, МТС через свою дочірню компанію Allegretto Holding S.a.r.l. (Люксембург) продає 100% частку в компанії Preludium BV (Нідерланди), єдиному акціонері ПрАТ "ВФ Україна", за 734 мільйонів доларів, включаючи відкладений платіж на суму близько 84 мільйонів доларів. Передача акцій пройде найближчим часом", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що зміна власника не вплине на діяльність Vodafone Україна й компанія продовжуватиме надавати послуги під брендом Vodafone, а всі тарифні плани, послуги та сервіси, а також договори продовжуватимуть діяти.

Нагадаємо, у жовтні Антимонопольний комітет дав дозвіл азербайджанській компанії Bakcell купити Vodafone Україна, другого за величиною мобільного оператора в Україні.

Додамо, Vodafone Ukraine обслуговує 19,7 млн ​​абонентів. Компанія входить до групи МТС, в якій мажоритарним акціонером є російський бізнесмен Володимир Євтушенков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.