Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Жовківська, 25

google.com.ua

Понеділок, 25 листопада 2019, 12:29

Поблизу Підзамче за п'ять мільйонів продали комунальне приміщення

вул. Жовківська, 25

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Жовківська, 25 за 5,1 млн грн фірмі зі Львова.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення підвалу, першого та другого поверху на вул. Жовківська, 25 у Львові, загальною площею 258,9 кв.м.

Аукціон стартував 22 листопада, участь у ньому взяла лише одна компанія –ТЗОВ "Шольц-Транс", яка погодилася придбати приміщення за 5 111 123 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 2 406 840 грн. 

Закупівля складається із трьох лотів:

- нежитлові приміщення підвалу, площею 130,5 кв.м;

- нежитлові приміщення першого поверху, площею 92,9 кв.м;

- нежитлові приміщення другого поверху, площею 35,5 кв.м.

Двоповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Шевченківському районі в межах історичного ареалу Львова, поблизу станції Підзамче. У 1950-х роках тут містився 9-й відділ міліції. 

За даними порталу YouControl, ТЗОВ "Шольц-Транс" зареєстроване у Львові з 2010 року, займається вантажним автомобільним транспортом. Керівником фірми є Галина Процик, а власником – Марія Назаркевич (смт. Брюховичі). Їй також належать такі фірми: ТзОВ "Західний інвестиційний союз"(відновлення відсортованих відходів, Львів), ТзОВ "Лісове господарство Форест" (Львів), ТзОВ"Вітал-Х" (демонтаж машин і устатковання, Львів), ПП "Львів Мет Союз" (надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, Городок).

Розмір статутного капіталу підприємства становить 20 000 000 грн.

 

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада дозволила збудувати на території "Алмазінструменту" житловий квартал з дитячим садочком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.