Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

!Fest

fest.lviv.ua

Понеділок, 25 листопада 2019, 13:31

У грудні !Fest відкриє власний готель у Львові

!Fest

Холдинг емоцій !Fest у грудні відкриє свій перший готель на вул. Лемківській 15а.

Про це повідомляє один із засновників холдингу!Fest Андрій Худо на своїй сторінці у Фейсбуці.

Свій готель на вул. Лемківській, 15а Холдингу емоцій !Fest відкриє 13 грудня.

"13 грудня 2019 року ми відкриваємо новий бізнес-проект в Холдингу емоцій !Fest – перший готель. І ми подумали, що сучасний готель потребує сучасної візуальної мови для комунікації з нашими гостями. І вирішили фасад готелю виконати з кортенової сталі, що з часом під впливом погодніх факторів перетвориться на арт-об'єкт у Львові" – пояснив Андрій Худо.

Нагадаємо, про плани холдингу !Fest збудувати готель стало відомо ще у 2017 році.

Додамо, у травні Холдинг емоцій !Fest відкрив нову "Реберню" у Львові та Grand Cafe Leopolis у приміщенні Ратуші.

!Fest на Площі Ринок має ще такі точки: Криївка, Найдорожча ресторація Галичини, П'яна вишня, Біля Діани, Львівська копальня кави, Театр пива "Правда", Львівські пляцки, ресторан "Ратуша", книгарня Видавництва Старого лева, крамниця сувенірів "Львівські цяцьки" та ресторан "Ратуша".

Також в околицях Площі Ринок знаходяться ще такі заклади: Під Золотою Розою (Староєврейська), Мазох-café, Львівська майстерня шоколаду (Сербська), Гасова лямпа, Дзиґа (Вірменська), Старенький трамвай (Площа Галицька), Реберня під "Арсеналом" (Підвальна), кафе-пекарня "Пошта на Друкарській" (Друкарська), Пструг, хліб та вино (Братів Рогатинців), Перша Львівська Грильова Ресторація М'яса та Справедливости (Валова). Також на Підвальній розташована Туристично-івентова компанія Just lviv It!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.