Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

fest.lviv.ua

П'ятниця, 3 травня 2019, 10:35

!Fest втішатиме наступи Садового безжально-наркотичними десертами

fest.lviv.ua

Холдинг емоцій !Fest відкрив нову "Реберню" у Львові та Grand Cafe Leopolis у приміщенні Ратуші.

Про це повідомляє видання The Village.

На вулиці Старознесенській на території !FestTrepublic між "Керамічною майстернею" та пекарнею "Братванка" працюватиме ще один ресторан мережі Холдинг емоцій !Fest – друга "Реберня" у Львові в форматі поп-ап.

Зазначимо, що наприкінці квітня !Fest відкрив Grand Cafe Leopolis на першому поверсі львівської Ратуші – кав'ярню з десертами.

Нагадаємо, 29 січня !Fest закрив ресторан "Лівий Берег". У жовтні 2018 року !Fest став власником ресторану "Ратуша", який знаходиться під кабінетом міського голови Львова Андрія Садового. 22 грудня 2018 року !Fest відкрив ресторан на площі Ринок, а у липні 2018 року холдинг емоцій став співвласником кав'ярні "Дзиґа". Також у квітні цього року !Fest повідомив про закриття ресторану "Дім Легенд" на вул. Староєврейській.

!Fest на Площі Ринок має ще такі точки: Криївка, Найдорожча ресторація Галичини, П'яна вишня, Біля Діани, Львівська копальня кави, Театр пива "Правда", Львівські пляцки, ресторан "Ратуша", книгарня Видавництва Старого лева, крамниця сувенірів "Львівські цяцьки" та ресторан "Ратуша".

Також в околицях Площі Ринок знаходяться ще такі заклади Холдингу емоцій !Fest: Під Золотою Розою (Староєврейська), Мазох-café, Львівська майстерня шоколаду (Сербська), Гасова лямпа, Дзиґа (Вірменська), Старенький трамвай (Площа Галицька), Реберня під "Арсеналом" (Підвальна), кафе-пекарня "Пошта на Друкарській" (Друкарська), Пструг, хліб та вино (Братів Рогатинців), Перша Львівська Грильова Ресторація М'яса та Справедливости (Валова). Також на Підвальній розташована Туристично-івентова компанія Just lviv It!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.