Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Л. Долинського, 2

google.com.ua

Понеділок, 2 грудня 2019, 13:21

Львівська фірма придбала приміщення у будинку кінця ХІХ століття

вул. Л. Долинського, 2

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Л. Долинського, 2 за 1,5 млн грн фірмі зі Львова.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення підвалу та першого поверху на вул. Л. Долинського, 2 у Львові, загальною площею 105 кв.м.

Аукціон стартував 22 листопада, участь у ньому взяла лише одна компанія –ТЗОВ "Шольц-Транс", яка погодилася придбати приміщення за 1 511 123 грн. Додамо, початкова вартість приміщення становила 1 216 452 грн.

Закупівля складається із двох лотів:

- приміщення підвалу, загальною площею 62,6 кв.м;

- приміщення першого поверху, загальною площею 42,4 кв.м.

Триповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Шевченківському районі в межах історичного ареалу Львова. Будинок побудований близько 1890 року. На початку XX століття тут мешкав львівський скульптор Йосип Делькевич.

За даними порталу YouControl, ТЗОВ "Шольц-Транс" зареєстроване у Львові з 2010 року, займається вантажним автомобільним транспортом. Керівником фірми є Галина Процик, а власником – Марія Назаркевич (смт. Брюховичі). Їй також належать такі фірми: ТзОВ "Західний інвестиційний союз"(відновлення відсортованих відходів, Львів), ТзОВ "Лісове господарство Форест" (Львів), ТзОВ"Вітал-Х" (демонтаж машин і устатковання, Львів), ПП "Львів Мет Союз" (надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, Городок).

Розмір статутного капіталу підприємства становить 20 000 000 грн.

Нагадаємо, ця ж фірма також купила приміщення на вул. Жовківська, 25 за 5,1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.