Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Понеділок, 25 листопада 2019, 16:52

Ганущин вважєє, що Самопоміч гострить зуби на Микичак

Олександр Ганущин

Олександр Ганущин заявив, що звільнення Ірини Микичак вигідне лише для Самопомочі.

Про це сьогодні повідомив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин під час представлення свого звіту за 2019 рік. 

Зокрема, він заявив, що рішення депутатів трьох фракцій з проханням звільнити з посади директорки департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Ірину Микичак було емоційним.

"Я думаю, що рішення про те, що кілька фракцій звертаються до голови ЛОДА, з проханням звільніть з посади очільника департаменту охорони здоров'я, для кількох підписантів була емоційним, а для "Самопомочі", яка є представництвом міського голови в облраді, дуже навіть потрібним. Чому? У самій медицині триває конкуренція за пацієнтів. Тобто від того, яка конкретно лікарня які послуги надасть, залежатиме, чи прийдуть цій лікарні гроші чи ні" – заявив Олександр Ганущин.

Він зазначив, що на теренах Львова є обласні лікарні третього рівня і міські лікарні другого рівня, які надають ті самі послуги, в них є неминуча конкуренція між собою.

"Саме ця конкуренція породжує випади одного середовища у облраді, яке є представництвом міського голови Львова, в бік третього рівня, яким завідує директор департаменту. Тобто нічого такого, що зробила пані Микичак поза цим, щоб спричинило подібні підписи, я не бачу" – пояснив голова Львівської ОДА.

Він також наголосив, що раніше була схожа ситуація із стоматполіклінікою, яку вирішили мирно, однак тоді звільнення Володимира Зуба ніхто не вимагав.

"Процес, пов'язаний з реорганізацією йде і в місті, варто згадати довгу епопею зі стоматполіклінікою. Ми свого часу вирішили це питання полюбовно, віддавши стоматполіклініку у відання Львівського медуніверситету. А ось вони вирішували у спосіб, яким ми зараз вирішуємо питання, пов'язані з реорганізацією комунальних закладів, але тоді ніхто з "Самопомочі" не кричав, що це робить злочинний Зуб" – додав Олександр Ганущин.

Нагадаємо, 19 листопада, на сесії Львівської обласної ради фракції Самопоміч, Громадянська позиція та ВО "Свобода" підписали звернення до голови Льваівської ОДА Маркіяна Мальського, у якому пропонують йому звільнити Ірину Микичак з посади директорки департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.