Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військове майно

Середа, 27 листопада 2019, 10:23

У військовій частині Львівщини виявили нестачу майна на 9 мільйонів

військове майно

В одній з військових частин області виявили нестачу бронетанкового майна на 8,9 млн грн.

Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Військова прокуратура провела вивчення стану збереження військового майна на одній з військових частин Львівської області та виявила недостачу бронетанкового майна на понад 8,9 млн грн.

"У вказаній військовій частині проведено позапланову інвентаризацію матеріальних цінностей і, як наслідок, виявлено нестачу бронетанкового майна на загальну суму понад 8,9 млн грн. Зафіксовані правопорушення свідчать про недбале ставлення військових посадових осіб військової частини до служби, в умовах особливого періоду, що проявилось у невжитті заходів щодо забезпечення належного обліку, внутрішнього контролю та збереження бронетанкового майна, які призвели до їх нестачі" – йдеться у повідомленні.

За цим даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 425 КК України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Західного регіону України, а досудове розслідування – Територіальне управління ДБР, розташоване у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.