Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перехрестя Личаківська-Пасічна

Середа, 27 листопада 2019, 11:10

Петиція про будівництво дороги від Пасічної до Винник за 5 днів набрала понад 500 голосів

перехрестя Личаківська-Пасічна

У петиції просять передбачити у бюджеті Львова на 2020 рік кошти на початок будівництва дороги, що розвантажить перехрестя Личаківська-Пасічна.

22 листопада, на порталі е-петицій Анастасія Карп'як зареєструвала петицію з вимогою збудувати нову дорогу між вулицею Пасічною та Винниками.

За словами автора, впродовж останніх років Львів та приміські населені пункти, зокрема Винники та Брюховичі активно розбудовуються, однак міська інфраструктура Львова не справляється з транспортним навантаженням, що постійно зростає.

"У Львові, гіпотетично, можна всіх мешканців «пересадити» на громадський транспорт, однак якісний доїзд до міста з приміських поселень, перехоплюючі паркувальні майданчики, міські вузлові автостанції та транспортні розв'язки на в'їздах до міста таки необхідно будувати" – йдеться у тексті петиції.

У петиції просять передбачити у бюджеті Львова на 2020 рік кошти на початок будівництва дорожньої інфраструктури, що розвантажить перехрестя Личаківська-Пасічна та полегшить транспортне сполучення між Личаковом, Пасічною та Винниками.

За 5 днів петиція набрали 503 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.