Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександра Сладкова

bettersykhiv

Середа, 27 листопада 2019, 16:40

Урбаністка Сладкова співатиме львівським деревам "Хрістос Васкрєсє"

Олександра Сладкова

Олександра Сладкова очолила Управління екології Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Керівницею управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради призначили Олександру Сладкову, яка до цього очолювала відділ урбаністики ЛКП "Інститут просторового розвитку".

Зазначимо, вчора Сладкова опублікувала на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

Нагадаємо, Олександра Сладкова працювала начальницею відділу урбаністики у ЛКП "Інститут просторового розвитку" з 2016 року, начальником управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури міськради (2014-2016), менеджер проектів програми міжнародної діяльності у КУ "Інститут міста" (2012-2014), спеціаліст відділу інвестиційних проектів у ЛКП "Львівавтодор" (2019).

Додамо, у вересні цього року депутати змінили структуру Львівської міської ради та створили управління екології й відділ контролю за використанням та охороною земель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.