Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Зелена

google.maps

Четвер, 28 листопада 2019, 11:11

Львів'яни просять розширити вулицю Зелену в напрямку до Сихова

вул. Зелена

У петиції пропонують облаштувати по 2 смуги руху від кільця з вул.Луганської до сихівського мосту.

28 листопада, на порталі е-петицій Ігор Кічало зареєструвув петицію з вимогою розширення вул. Зелену від кільця з вул.Луганської до вул.Вулецької до 2 рядів у кожен бік.

За словами автора петиції, на цій ділянці дороги виникає велике скупчення автомобілів, через яке утворюються затрори на двох прилеглих вулицях.

"Це дозволить позбутись транспортного колапсу по вул.Зеленій від кільця з вул. Луганською до сихівського моста і значно розвантажити вул.Зелену, вул.Навроцького, вул.Луганську і пришвидшити проїзд громадського транспорту на Сихів через вул.Зелену" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрала 0 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.