Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Княжицький

П'ятниця, 29 листопада 2019, 11:47

Гідність Княжицького програла суд честі Медведчука

Микола Княжицький

Микола Княжицький програв суд Віктору Медведчуку у справі про захист честі та гідності.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Опозиційна платформа – За життя".

Ще 26 листопада Оболонський районний суд Києва ухвалив рішення залишити без задоволення позов народного депутата з фракції "Європейська солідарність" Миколи Княжицького через висловлювання лідера цієї партії Віктора Медведчука.

Зазначимо, у лютому цього року Княжицький подав до суду на Медведчука, який у своєму інтерв'ю зазначив, що Княжицький закликав до його "фізичної ліквідації". У своєму позові нардеп просив суд визнати цю інформацію недостовірною і спростувати її.

Крім цього, як заявив Микола Княжицький на своїй сторінці у Facebook, він планує подати апеляцію.

"В апеляції все одно вимагатиму вибачень і цього антиукраїнського фантазера, який тепер змушений виправдовуватися. Може, там скаже, що взагалі вже патріотом став" – написав Княжицький. 

Зазначимо, Микола Княжицький на парламентських виборах 2019 року був обраний до Верховної Ради 9 скликання за 116 округом від партії "Європейська Солідарність". Він є нардепом уже три терміни підряд. У 2014 році пройшов до парламенту за списком "Народного фронту" й очолював комітет Верховної Ради з питань культури і духовності. У 2012 році був обраний народним депутатом 7 скликання від ВО "Батьківщина".

У минулому – керівник медійних компаній та телеканалів Тоніс та СТБ, УТ-1, а у 2013 році відкрив свій телеканал Еспресо TV, де також був ведучим. З 1999 до 2002 року він був членом Нацради України з питань телебачення та радіомовлення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.