Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Кривецький

П'ятниця, 29 листопада 2019, 12:05

Професор Кривецький перетворить Свободу на літаючий острів

Ігор Кривецький

Ігор Кривецький здобув науковий ступінь кандидата та доктора юридичних і економічних наук у ВНЗ Львова.

Про це йдеться на сайті Львівського університету бізнесу і права.

Колишній народний депутат та основний фінансист ВО "Свобода" Ігор Кривецький захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата та доктора юридичних і економічних наук за спеціальністю "Економіка та управління підприємствами" у Львівському університеті бізнесу і права.

Дисертація Кривецького була на тему "Організаційно-економічні механізми розвитку сільськогосподарських підприємств в умовах євроінтеграційних процесів", а захист відбувся 28 листопада.

Як йдеться у авторефереті до дисертації, науковим керівником Кривецького був професор кафедри економіки підприємств та інформаційних технологій цього ВНЗ Юрій Пинда, а його офіційними опонентами – професор Вінницького національного технічного університету Олег Мороз та доцентр Львівського національного аграрного університету Людмила Петришин.

У своїх відгуках на дисертацію Кривецького Олег Мороз та Людмила Петришин заявили, що робота екс-нардепа є актуальною та заслуговує на присудження наукового ступеня, який йому й присудили, як про це повідомляють львівські ЗМІ.

 

Додамо, нещодавно стало відомо, що Кривецький офіційно переписав на свою фірму ТОВ "Узлісся" 65,5 га землі для атовціві в селі Стрілки на Львівщині. Крім цього, у грудні 2018 року Росія ввела санкції проти Кривецького і 26 нардепів з Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.