Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Луганська

google.maps

Понеділок, 2 грудня 2019, 11:55

Львів'яни просять продовжити вулицю Луганську до Городоцької

вул. Луганська

У петиції пропонують розробити та реалізувати проект продовження вулиці Луганської.

2 грудня, на порталі е-петицій Ігор Кульчицький зареєструвув петицію з вимогою розбудовати вулицю Луганську. Зокрема, спочатку автор пропнує продовжити її до вулиці Кульпарківськох, а згодом і до вулю Городоцької.

За словами автора петиції, це потрібно для зменшення транспортного навантаження у місті Львів на таких вулицях, як Володимира Великого, Стрийська, Сахарова, Наукова та Героїв Майдану.

"Прошу розробити та реалізувати проект продовження вулиці Луганської спочатку на ділянці від вулиці Стрийської до вулиці Княгині Ольги, потім від вулиці Княгині Ольги до вулиці Кульпарківської (це найважливіший етап). Потім вулицю Луганську слід продовжувати (розбудовувати) на ділянці від вулиці Кульпарківської до вулиці Любінської, далі - від вулиці Любінської до вулиці Городоцької (з елементами багаторівневої розв'язки)" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрала 0 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, у жовтні у місті зареєстрували петицію з проханням подовжити вул. Тернопільську до перехрестя з вул. Луганською.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.