Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Різдвяний ярмарок у Львові

Вівторок, 3 грудня 2019, 12:10

З 13 грудня у Львові стартує десятий Різдвяний ярмарок

Різдвяний ярмарок у Львові

Різдвяний ярмарок у місті триватиме з 13 грудня до 19 січня 2020 року.

Сьогодні, 3 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив організацію та проведення різдвяного ярмарку на проспекті Свободи та Площі Ринок, – передає кореспондент Варіантів.

Різдвяний ярмарок у місті триватиме з 13 грудня цього року до 19 січня 2020 року на проспекті Свободи перед Львівським Національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької та на Площі Ринок.

У робочі дні ярмарок працюватиме з 11:00 до 22:00 год, у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00 год.

Організатором цього різдвяного ярмарку є ТзОВ "Львівські ярмарки", яка також облаштовує Великодній ярмарок перед Львівською оперою та на площі Ринок у Львові.

Як пояснила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк, це єдине підприємство, яке подало документи на конкурс із проведення Різдвяного ярмарку у місті.

Вона додала, що втретє на проспекті Свободи запрацює хатинка святого Миколая.

ТзОВ "Львівські ярмарки" змусили встановити на проспекті Свободи 100 смітників, а також 16 контейнерів для сміття й забезпечити роздільний збір твердих побутових відходів.

Крім цього, компанія має встановити 5 біотуалетів та вказівників із зазначенням найближчих громадських вбиралень, щоденно прибирати територію після закінчення роботи ярмарку, здійснювати перевірку присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю та здоров’ю відвідувачів заходу, обмежити реалізацію напоїв у скляній тарі.

За дотриманням громадського порядку під час проведення ярмарку слідкуватиме Муніципальна дружина Львова.

Зазначимо, це буде уже десятий Різдвяний ярмарок, який проводиться у Львові. Минулоріч організатором ярмарку також стала компанія ТзОВ "Львівські ярмарки", яка єдина подала свою заявку на участь у конкурсі.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Львівські ярмарки" зареєстроване у Львові, власниками компанії є Віктор Олянишин, Роман Кедик, Ігор Фіняк. ТзОВ "Львівські ярмарки" з 2007 року займається функціювання атракціонів і тематичних парків.

Додамо, у 2018 році на проведення зимових свят у Львові протягом грудня з міського бюджету було передбачено 511 239 грн. Крім цього, минулоріч вперше проходив Різдвяний ярмарок на площі перед кінотеатром ім. О. Довженка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.