Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Муніципальна варта

Вівторок, 3 грудня 2019, 16:32

Вертухаї Садового скасували тендер на охорону Території терору

Муніципальна варта

Муніципальна варта скасувала охорону комунальних підприємств вартістю 650 тис грн.

Львівське комунальне підприємство "Муніципальна варта" скасували тендер у системі ProZorro на надання послуг з охорони об'єктів, які переможцець тендеру мав надавати з 1 грудня до 31 грудня 2019 року.

Аукціон мав стартувати 29 листопада, однак його скасували через відсутність подальшої потреби в закупівлі. Додамо, очікувана вартість послуг становила 650 000 грн.

 

Як йшлося у закупівлі, переможець тендеру мав забезпечити цілодобову охорону: ЛКП "Збиранка" (4 пости – 20 охоронців), Міський палац культури ім. Гната Хоткевича (2 поста –  8 охоронців), Культурно-освітній центр імені О. Довженка (1 пост – 4 охоронців), ЛКП "Музей "Личаківський цвинтар" (6 постів – 24 охоронців), Меморіальний музей тоталітарних режимів "Територія терору" (1 пост – 4 охоронців), ЛКП "Під Голоском 410" (2 поста – 8 охоронців) , ЛКП "Зелене місто" (5 постів – 20 охоронців).

Цілодобові пости охорони повинні були працювати без вихідних та святкових днів, а охоронці повинні були мати спеціальні засоби індивідуального захисту та форменний одяг, ліхтарі, рації, кийки.

Нагадаємо, з 14 листопада Павло Пец став новим директором ЛКП "Муніципальна варта". Підприємство у 2019 році отримало 22 млн грн за охорону Львівської міськради та комунальних підприємств міста.

Крім цього, за пропозицією депутата Львівської міської ради від Самопомочі Олени Пасевич, ЛКП "Муніципальна варта" також охоронятиме будинок для учасників АТО, що на вул. Під Голоско, 22.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.