Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Верещук

censor.net.ua

Четвер, 5 грудня 2019, 13:15

Слуги народу вже почали битись у парламенті через нардепку Верещук

Ірина Верещук

У ВРУ через Ірину Верещук побилися двоє нардепів від Слуги народу.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 5 грудня, на ранковому засіданні Верховної Ради побилися двоє народних депутатів від Слуги народу Максим Бужанський та Гео Лерос.

За даними журналістів, Максим Бужанський накинувся на Лероса через те, що він образив у чаті депутатку від Слуги народу Ірину Верещук.

"Шановні колеги, заспокойтесь! Припиніть у залі бійку. Як у дитячому садочку. Розсядьтесь кожен на свої місця. Ну, дорослі ж люди. Повертаємось до роботи" – заявив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков.

Нагадаємо, Ірина Верещук пройшла до Верховної Ради від партії Слуга народу під номером 29. У 2010-2015 роках вона була мерчинею Рава-Руської, а з вересня 2017 року – доцент кафедри політології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, викладає у Інституті екології економіки і права, а також очолює ГО "Міжнародний центр балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу".

У 2018 році вона витратила 800 тис грн на нову Toyota Сamry, а також придбала ділянки у Рава-Руській.

Додамо, у листопаді Верещук звільнили з посади представниці уряду у Верховній Раді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.