Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

lviv.dei.gov.ua

П'ятниця, 6 грудня 2019, 15:15

У дрогобицькому парку незаконно зрізали 106 дерев

вирубка дерев

Дерева вирубали у Парку ім. Б. Хмельницького, чим завдали шкоди на 736 991 грн. 

Про це повідомляє прес-служба Держекоінспекції у Львівській області. 

Працівниками Інспекції проведено позапланову перевірку на предмет розгляду звернення громадян Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради на території природно-заповідного фонду парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення "Парк ім. Б. Хмельницького", що по вулиці Трускавецькій у місті Дрогобич.

"Під час перевірки державними інспекторами виявлено незаконну зрізку 98 дерев породи дуб звичайний, ялиця, граб, ясен та клен-явір, а також незаконну зрізку 8 дерев породи дуб червоний, черешня та граб на території парку, що не відноситься до природно-заповідного фонду" – йдеться у повідомленні.

Загальна кількість пнів незаконно зрізаних дерев у вищезазначеному парку становить 106 шт. Загальна сума завданих збитків становить 736 991 грн. Матеріали перевірки скеровано в Прокуратуру Львівської області для вжитя заходів реагування.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.