Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 1 травня 2024, 10:28

На Великдень у Львівській області не скорочуватимуть комендантську годину

Львів

Під час великодніх свят комендантська година в області залишиться без змін.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Під час великодніх свят у Львівській області продовжуватиме діяти комендантська година, яка зараз триває 00:00 до 05:00 год.

Скорочувати її у Львівській ОВА не планують. 

"Тривалість комендантської години у нашій області залишається незмінною – з 00:00 до 05:00. Це означає, що з 00:00 до 05:00 не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях без спеціальних перепусток і документів, які посвідчують особу" – наголосив Козицький.

Нагадаємо, комендантську годину на території Львівської області ввели 25 лютого 2022 року, з 19 жовтня того ж року її скоротили на дві години й вона триває з 00:00 до 05:00 год.

Під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи.

На початку цього року Львівська ОВА змінила порядок, щодо видачі та зберігання перепусток під час дії комендантської години.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.