Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги Львівщини

П'ятниця, 29 вересня 2023, 10:14

На Львівщині обмежать рух транспорту у комендантську годину та відновлять блокпости

дороги Львівщини

В області вирішили розгорнути додаткові блокпости та обмежити рух транспорту у комендантську годину під час повітряної тривоги.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Вчора, 28 вересня, Рада оборони Львівщини прийняла рішення розгорнути на території області додаткові блокпости та обмежити рух транспорту вночі під час повітряної тривоги.

"Встановлення блокпостів в регіоні спрямоване на посилення контррозвідувального режиму. Це робиться для підвищення безпеки мешканців регіону напередодні опалювального сезону та на фоні регулярних обстрілів ракетами і дронами" – зазначила речниця СБУ у Львівській області Роксолана Яворська.

За її словами, також на окремих ділянках автошляхів області, зокрема на кільцевій дорозі Львова, під час сигналу "Повітряна тривога" в період комендантської години буде здійснюватись обмежений рух вантажного, великогабаритного транспорту, мотоциклів, скутерів – всього транспорту, який видає високий рівень шуму.

Ці обмеження потрібні для того, щоб ефективно сили ППО могли ефективніше виявляти "шахеди".

Крім цього, час комендантської години в області можуть продовжити.

Нагадаємо, комендантську годину на території Львівської області ввели 25 лютого 2022 року, з 19 жовтня її скоротили на дві години й вона триває з 00:00 до 05:00 год.

Додамо, у листопаді 2022 року на Львівщині демонтували залишки стихійних блокпостів. Станом на березень минулого року в області встановили 544 блокпостів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.