Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Трускавець

Четвер, 22 грудня 2022, 12:49

У Трускавці на зимові свята не скасовуватимуть комендантську годину

Трускавець

У Трускавці під час новорічних та різдвяних свят продовжить діяти режим комендантської години.

Про це повідомляє Трускавецька міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Трускавецька міськрада не скасовуватиме режим комендантської години на Новий рік та Різдво. Відтак впродовж свят у місті також буде заборонено перебувати на вулиці з 00:00 до 05:00 год.

"Режим комендантської години буде діяти, незмінно, впродовж новорічно-різдвяних свят. Правоохоронці нагадують мешканцям Трускавецької громади про те, що на території Львівщини діє комендантська година з 00:00 до 05:00год та не змінюється й на свята" – йдеться у повідомленні.

У міськраді Трускавця наголосили, що поліцейські патрулюватимуть вулиці у звичному режимі, тому містян просять зважити на режим комендантської години та не порушувати її.

Нагадаємо, комендантську годину на території Львівської області ввели 25 лютого, з 19 жовтня комендантську годину скоротили на дві години, тепепр вона триває з 00:00 до 05:00 год.

Додамо, з серпня члени добровольчих формувань можуть перебувати на вулицях в комендантську годину без виданих перепусток.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.