Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобицький район

Вівторок, 14 лютого 2023, 14:11

На Дрогобиччині відновили видачу повісток порушникам комендантської години

Дрогобицький район

Через скарги мешканців у районі відновили роботу патрулів та вручення повісток порушникам комендантської години.

Про це повідомляє Дрогобицька районна військова адміністрація на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Дрогобицькому районі через численні скарги мешканців, отриманих  впродовж грудня 2022 року та січня цього року, відновили роботу патрульних груп щодо порушення комендантської години.

Як зазначив перший заступник Дрогобицької РВА Роман Шлярп, до складу патрульних груп входять представники поліції, Дрогобицького РТЦК та СП, а також Дрогобицької РВА.

"За результатами роботи впродовж вихідних, вже 14 порушникам, які не дотримувалися правил комендантської години у воєнний час та нехтували правилами безпеки, вручено повістки" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що комендантська година передбачає заборону перебування людей у визначений час на вулицях та в інших громадських місцях. Виключення діють лише для осіб зі спеціальними перепустками чи посвідченнями.

Нагадаємо, комендантську годину на території Львівської області ввели 25 лютого 2022 року, з 19 жовтня її скоротили на дві години й вона триває з 00:00 до 05:00 год.

Додамо, з серпня 2022 року члени добровольчих формувань можуть перебувати на вулицях в комендантську годину без виданих перепусток.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.