Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перепустка

loda.gov.ua

Середа, 25 жовтня 2023, 11:50

На Львівщині запровадили нові перепустки на час комендантської години

перепустка

Перепустки старого зразка також діють до дати їхньої чинності.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

З 19 жовтня на території Львівської області запровадили новий бланк перепусток, які мають кілька рівнів захисту.

"Метою запровадження нової форми перепустки є, першочергово, покращення заходів безпеки області. Це допоможе забезпечити належний контрольний режим у Львівській області. Новий вид перепусток має близько чотирьох окремих ступенів захисту, вони є як візуальні, так і такі, які можна тактильно відчути" – зазначив керівник апарату Львівської ОВА та комендант Львівської області Тарас Грень.

За його словами, нові перепустки вже видають. Одночасно продовжують діяти перепустки старого взірця, ті, які ще мають чинність. Триватиме перехідний період до 1 січня 2024 року.

"Звертаю увагу, що є певні критерії, за якими видаються перепустки, а саме – необхідність забезпечення діяльності критичної інфраструктури області (це працівники органів державної влади, підприємства критичної інфраструктури та ін.). Нагадаю, що перепустка дає право особі, якій її видали, на перебування чи вільне пересування областю під час комендантської години, час якої не змінився – з 00:00 до 05:00" – додав Тарас Грень.

Нагадаємо, комендантську годину на території Львівської області ввели 25 лютого 2022 року, з 19 жовтня її скоротили на дві години й вона триває з 00:00 до 05:00 год.

Під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.