Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АС Львова

Понеділок, 9 грудня 2019, 16:56

З 2020 року на Львівщині майже всі категорії пільговиків можуть платити за проїзд у маршрутках

АС Львова

З 1 січня перевізники Львівщини відмовилися безкоштовно перевозити пільговиків, якщо виділені з міського та обласного бюджетів кошти не покриватимуть ці витрати.

Про це повідомляє ГО "Асоціація перевізників Львівщини".

Перевізники Львівщини, Львівська обласна організація роботодавців автомобільного транспорту "Укравтотранс-Львів" та Львівське обласне відділення ГО "Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників" опублікували звернення до мешканців Львівщини у якому попереджають, що з 1 січня 2020 року обмежать перевезення пільговиків.

Як йдеться у зверненні, це рішення виникло через наявність проблем у галузі, які десятиріччями не вирішуються: "Через брак фінансування пільгових перевезень такі послуги надаватимуться обмежено".

Нагадаємо, ще у серпні цього року перевізники Львова та області надіслали лист до Володимира Зеленського у якому просили його вирішити проблеми у сфері пасажирських перевезень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.