Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Галина Янко

Вівторок, 10 грудня 2019, 12:40

Янко лупатиме совок на Львівщині інопланетним бластером

Галина Янко

Новостворений офіс радників Львівської ОДА очолила телеведуча, адвокатеса і активістка Галина Янко.

Про це Галина Янко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, голова Львівської ОДА Маркіян Мальський запропонував їй очолити новостворений Офіс радників Львівської обласної державної адміністрації.

"Я прийняла пропозицію Маркіяна Мальського і ми розпочинаємо те, чого ніколи не було на теренах цієї країни, ми відходимо від стереотипів совка і ми створюємо Офіс радників ЛОДА. Так, це буде пілот, що вже почав об'єдувати людей, міста, країну. Ми ті, що будемо змінюватиме світ, бо ми – Інші! Розпорядження підписане, тепер до роботи" – написала Галина Янко.

Нагадаємо, 8 жовтня цього року Маркіян Мальський анонсував створення Офісу радників Львівської обласної державної адміністрації. 

Голова облдержадміністрації наголосив, що Проект передбачає не лише надання допомоги експертів у вирішенні проблемних питань, але й ідеї та пропозиції щодо налагодження роботи відомств, можливість створювати нові процеси в життя.

Зазанчимо, Галина Янко, телеведуча програми "Інші" на телеканалі "Перший Західний", адвокат і громадська активістка, з 2016 року очолює Громадську раду при управлінні Служби безпеки України у Львівській області. У 2018 році вона задекларувала три квартири у Львові, рахунок у банку та 780 тис грн готівки.

Також Янко спільно з чоловіком володіє житловим будинком площею 383,9 кв.м у Львові та їздить на авто BMW iз 2014 року випуску. Вона є головою громадського об’єднання "Право на вибір".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.