Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Вівторок, 10 грудня 2019, 13:27

У львівських маршрутках пропонують встановити компостери для квитків

львівські маршрутки

Львів'яни просять організувати в маршрутках систему оплати проїзду, яка б не відволікала водіїів.

10 грудня, на порталі е-петицій Назар Качмар зареєструвув петицію з вимогою внести певні зміни в громадському транспорті Львова.

Зокрема, автор петиції пропонує, щоб у годину-пік проїзд для пенсіонерів став платним, також просить відмінити посвідчення в громадському транспорті, та організувати в кіосках на зупинках продаж квитків для маршруток, а в салоні встановити компостери.  А також вимагає, щоб на зупинках встановили інформаційні табло з інформацією про графік руху траснпорту.

 

"Визначити так звану "Годину Пік" (для прикладу: з 7:30 до 10:30 та з 16:30 до 19:30) і зробити платним проїзд для пенсіонерів. Замість посвідчень визначити певну суму компенсацій для людей в яких є посвідчення. Щоб не відволікати водія від руху, що на мою думку краще та зручніше для всіх, пропоную продавати квитки в кіосках так як це зроблено для електротранспорту, а в салоні поставити компостери та надати право перевіряти квитки контролерам (поки не з'являться електроні квитки)" – йдеться у тексті петиції.

Крім цього, коли у громадському транспорті Львова запрацює система е-квитка, автор пропонує поставити в автобусах турнікети, які на передніх дверях будуть крутитись в сторону входу, коли ти прикладеш свій електронний квиток, а на задніх та середніх в сторону виходу.

Наразі петиції набрала 1 голос із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.