Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулична торгівля

Середа, 11 грудня 2019, 15:35

У Львові визначили найпопулярніші точки незаконної вуличної торгівлі

вулична торгівля

У міськраді обговорили співпрацю з поліцією щодо ліквідації вуличної торгівлі у всіх районах міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
 
Сьогодні у мерії відбулася розширена апаратна нарада за участю правоохоронних служб. Під час наради голови районних адміністрацій міста повідомили про випадки та місця стихійної торгівлі на їхній території, та наголосили на важливості активної співпраці з поліцією у цьому напрямку.
 
Зокрема, у Франківському районі найчастіше випадки стихійної торгівлі виникають з овочами, які перепродують з ринку "Шувар", тобто це не люди, які привозять власноруч вирощені овочі.
 
У Шевченківському районі стихійна торгівля поширена в районі автостанції. Оскільки там інтенсивний рух транспорту, то, за словами голови Шевченківської райадміністрації Надії Банах, це місце потребує особливої уваги з боку поліції.

"Найбільший осередок стихійної торгівлі в Залізничному районі – це вул. Чернівецька – вул. Городоцька. Тому важливо, щоб чергування поліції там було постійно" – відзначила голова Залізничної райадміністрації Ірина Джурик.

У Личаківському районі стихійна торгівля є біля ринку "Провесінь" – ринок закрили і люди торгують на вулиці. У Галицькому районі в центральній частині міста також є вулична торгівля. Як повідомив голова Галицької РА Андрій Зозуля на ринку "Добробут" і на Галицькому базарі створено додатково місця для продажу.

Також, за словами голови Сихівської РА Галини Гладяк на верхньому "Шуварі" є вільні торгові столи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.