Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

площа Франка

Bilyy VLOG

Четвер, 12 грудня 2019, 10:04

На вулиці Франка облаштують окрему смугу для громадського транспорту

площа Франка

На ділянках, де облаштуватили обмежуючі стовпці, хочуть встановити відповідні дорожні знаки.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові облаштовують смуги для руху громадського транспорту. Усі смуги приведуть до вимог ДБН, та встановлять відповідні дорожні знаки. Як наголошує заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий,  виділення таких смуг дає можливість пришвидшити час руху електротранспорту та автобусів.

"Маємо гарні результати від облаштування смуг для громадського транспорту. Там, де вони встановлені, електротранспорт і автобуси швидко долають свої маршрути. На тих відрізках смуг, де необхідно, буде встановлено відповідні дорожні знаки. Зокрема, ми виносимо на комісію з безпеки руху встановлення знаків на пл. І. Франка, де встановлено обмежуючі стовпці" – заявив Андрій Білий.

Нагадаємо, 16 жовтня у Львові на площі Франка встановили обмежуючі стовпці, через які автомобілі не можуть виїжджати на зустрічну смугу і не блокуватимуть рух на перехресті. А вже 1 листопада водії пошкодили ці стовпці, які нещодавно встановили.

Додамо, нещодавно на площі Франка перенесли зупинку для трамваю №8. Відтепер трамваї зупинятимуться за 50 метрів перед перехрестям вулиця Франка - площа Франка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.