Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

евакуатор

Четвер, 12 грудня 2019, 10:21

Садовий хоче купити нові евакуатори для львівських водіїв-порушників

евакуатор

У міськраді шукають можливість придбання нових евакуаторів, через збільшення порушень правил паркування.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З огляду на часті порушення правил дорожнього руху приватними водіями, а саме – паркування авто у заборонених місцях чи на трамвайних коліях, у місті є необхідність евакуації таких авто.
 
Для посилення цієї роботи міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення продумати можливість якнайшвидшого придбання нових евакуаторів.
 
"Нам потрібно продумати як найшвидше придбати евакуатори в лізинг. Робити це потрібно негайно. Думаю, що депутати підтримають відповідну ухвалу" – заявив Андрій Садовий.
 
Нагадаємо, 1 серпня Львівська міськрада закупила несправні евакуатори з російськими запчастинами. Йдеться про три нові евакуатори, які міська влада планувала придбати на умовах фінансового лізингу. Після огляду і тестового випробування роботи одного з евакуаторів на вулицях міста, зафіксованли численні зауваження до його роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.