Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання на хабарі

СБУ Львівщини

П'ятниця, 13 грудня 2019, 09:57

У Львові затримали на хабарі поліцейського, який прикривав правопорушників

затримання на хабарі

Чоловік вимагав 4 тисячі доларів у порушника за замовчування його співучасті у хуліганстві.

Про це повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

Співробітники Служби безпеки України викрили на отриманні неправомірної вигоди співробітника одного із райвідділів поліції Львова.

Користуючись службовим становищем, за різні суми хабарів поліцейський пропонував фігурантам кримінальних проваджень "владнати питання". Так 4 тисячі доларів зловмисник вимагав у місцевого мешканця за замовчування його співучасті у хуліганстві та непритягнення до кримінальної відповідальності. Як посередника зловмисник залучив рідного брата.

Затримали обох зловмисників відразу після передачі грошей біля пункту обміну валюти, де вони хотіли конвертувати винагороду.

У межах кримінального провадження, відкритого за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.

Операція проводилась спільно зі співробітниками Територіального управління ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.